Home / Brummen-Regiobode / Open Dag SeniorWeb

Open Dag SeniorWeb

BRUMMEN – Op zaterdag 26 januari houdt Seniorweb van 11.00 tot 14.00 uur een open dag in de bibliotheek in Brummen. Tijdens deze open dag wordt informatie gegeven over de cursussen Klik&Tik en Digisterker. Daarnaast zijn nog andere leuke digitale snufjes te zien en zelf te ervaren, zoals het maken van een foto met een greenscreen. Ook staan er allerlei apparaten van Fischertechnik, waarmee de deelnemer aan de slag kan om op eenvoudige manier te leren programmeren. Fischertechnik heeft grote apparaten zoals een sorteermachine, een stoplicht of een rupsvoertuig op klein formaat nagebouwd. De bezoekers kunnen deze apparaten zelf leren bedienen en programmeren. Naast genoemde activiteiten bestaat ook de mogelijkheid om gewoon even binnen te lopen met een vraag over de laptop, e-reader, tablet of mobiele telefoon. De toegang is gratis, de koffie en thee staan klaar. Daarnaast ligt er voor elke bezoeker een attentie klaar. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.