Open dag Het Rhedens

DIEREN / ROZENDAAL – Zaterdag 26 januari van 09.30 tot 13.30 uur opent Het Rhedens haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Toekomstige leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te maken met de drie locaties in Rheden en Rozendaal.

Tijdens de open dag zijn er diverse voorlichtingsrondes en demonstraties. De bezoekers worden ontvangen door leerlingen en medewerkers. Gedurende de dag worden er optredens verzorgd en kunnen bezoekers deelnemen aan activiteiten en workshops. Er is informatiemateriaal dat voor achtstegroepers in een kleurige tas is verzameld.

De Tender

Kinderen die vooral goed zijn in leren door te doen, kunnen een kijkje nemen bij de open dag van Het Rhedens De Tender, waar praktijkonderwijs wordt gegeven. Leerlingen, medewerkers en de locatiedirecteur zorgen voor een warm ontvangst en beantwoorden alle mogelijke vragen. Bezoekers kunnen actief meedoen in de praktijklokalen voor horeca, dienstverlening en zorg, winkel, de plantenkas en de techniekruimte.

Dieren

Op Het Rhedens Dieren, waar vmbo, havo en vwo wordt aangeboden, krijgt de bezoeker de mogelijkheid om ‘in de keuken’ te kijken. Moderne werkplekken, vaklokalen, de studieruimten voor bovenbouw havo/vwo en de praktijkafdelingen van het vmbo zijn allemaal te zien. Er wordt toelichting gegeven over alle praktijk- en theorievakken, inclusief de plusvarianten voor vmbo-t, havo en vwo, én over het Extend-programma met extra leermogelijkheden. In augustus 2018 is Het Rhedens Dieren gestart met de havo/vwo-bovenbouw.

Rozendaal

Tijdens de open dag van Het Rhedens Rozendaal, waar havo, atheneum en gymnasium wordt aangeboden, vertellen leerlingen en medewerkers onder meer over het brede aanbod keuzelessen in leerjaar twee, zoals sterrenkunde, Chinese taal en cultuur en wiskunde D. Bezoekers komen ook alles te weten over de vakken filosofie, technologie en formeel denken, waarbij nieuwe kennis en ideeën worden ontwikkeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.