Home / Rheden-Regiobode / Open dag bij het Astrum College

Open dag bij het Astrum College

VELP – Op 19 januari opent het Astrum College in Velp van 10.00 uur tot 15.00 uur de deuren. Iedereen die zich aan het oriënteren is op een mbo-opleiding is van harte welkom. Tijdens de open dag is er een informatiemarkt waar alle opleidingen te vinden zijn. Studenten en docenten zijn aanwezig om meer over de opleidingen te vertellen. Vaak is het ook mogelijk zelf dingen te proberen zoals photoshoppen, een baby(pop) wassen of iets proeven of maken in de keuken van restaurant La Rana.

www.astrumcollege.nl

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.