Home / Rheden-Regiobode / Open dag bij het Astrum College

Open dag bij het Astrum College

VELP – Op 19 januari opent het Astrum College in Velp van 10.00 uur tot 15.00 uur de deuren. Iedereen die zich aan het oriënteren is op een mbo-opleiding is van harte welkom. Tijdens de open dag is er een informatiemarkt waar alle opleidingen te vinden zijn. Studenten en docenten zijn aanwezig om meer over de opleidingen te vertellen. Vaak is het ook mogelijk zelf dingen te proberen zoals photoshoppen, een baby(pop) wassen of iets proeven of maken in de keuken van restaurant La Rana.

www.astrumcollege.nl

Lees ook

Ruben en Bram winnen wedstrijd Tuinaanleg

VELP – Vijf teams met in totaal tien stoere vakmannen van Aeres MBO streden afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.