Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee Velp/Rheden

Open Coffee Velp/Rheden

RHEDEN – In Hotel De Roskam in Rheden vindt donderdag 24 januari de eerste Open Coffee van het jaar plaats. Ondernemers uit de gemeente Rheden en wijde omtrek zijn tussen 9.00 en 11.00 uur welkom om onder het genot van een kop koffie of thee te komen werken aan hun netwerk of kennis te maken met de speciale gast van deze ochtend: Daniel Kuipers van www.onlinemarketingagency.nl. Hij zorgt ervoor dat ondernemers meer omzet, bezoekers en klanten gaan binnenhalen door de inzet van online marketing.

www.oc-velp.nl

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.