Home / Belangrijk / Op zoek naar IJslandse paarden

Op zoek naar IJslandse paarden

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten gaat zaterdag 2 februari om 14.00 uur op zoek naar in het wild levende paarden van Nationaal Park Veluwezoom. Belangstellenden kunnen mee om het nuttige werk van deze dieren te ontdekken. De IJslandse paarden lopen met een reden in Veluwezoom. Ze houden namelijk de heide open en ze zorgen voor de nodige variatie in de bossen van dit natuurgebied. Onderweg hebben deelnemers een goede kans om de IJslandse paarden in levende lijve te bewonderen. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf negen jaar. De start is bij het bezoekerscentrum in Rheden. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

Tonnis Boersma, tel. 06 – 10225298
t.boersma@natuurmonumenten.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.