Home / Doesburg-Regiobode / Op zoek naar bosuilen

Op zoek naar bosuilen

DOESBURG – De vogelwerkgroep van Stad en Ambt Doesborgh gaat ieder jaar op zoek naar de bosuil. De dieren bevinden zich in de omgeving van Doesburg, maar het is lastig ze te zien. Wel zijn ze regelmatig te horen als je ze weet te vinden, wat geluk hebt èn er in de juiste tijd van het jaar op uit trekt. De roep van de bosuil heeft iets mysterieus en wordt in films nog wel eens gebruikt om spanning te creëren.
De Vogelwerkgroep biedt iedereen de gelegenheid mee te zoeken naar bosuilen. Op donderdag 17 januari staat er een speurtocht gepland, deze duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Dan wordt ook van alles verteld over deze boeiende dieren. Aanmelden kan via aloyssanders@gmail.com. Deelnemers krijgen na aanmelding de details van de avond doorgestuurd. Het aantal deelnemers is beperkt.

Lees ook

Doesburgse dames in coronajurk

DOESBURG – Bezoekers aan het centrum van Doesburg kwamen vrijdag 3 juli deze vrolijke Doesburgse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.