Onderzoek naar Logistiek Centrum nog in volle gang

EERBEEK – De mogelijkheden voor een Logstiek Centrum in Eerbeek (LCE) wordt nog steeds onderzocht. De deelnemende partijen hebben nog steeds niet voldoende informatie om te besluiten of en hoe het LCE mogelijk is.

De bedrijven DS Smith, Mayr-Melnhof en Schotpoort Logistics hebben in het voorjaar van 2016 een plan ontwikkeld om een Logistiek Centrum op te zetten op het nu braakliggende Burgersterrein. Kern van het initiatief is het bundelen en uitbreiden van logistieke activiteiten. De ontwikkelmogelijkheden van de industrie op bedrijventerrein Eerbeek-Zuid zijn beperkt, maar de noodzaak voor uitbreiding is er wel.
Op 3 juli 2017 hebben de bedrijven samen met de gemeente Brummen en provincie Gelderland een intentieovereenkomst ondertekend voor onderzoek naar de ontwikkelingsmogelijkheden van het Logistiek Centrum Eerbeek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.