Home / Rheden-Regiobode / Omgaan met verlies en rouw

Omgaan met verlies en rouw

VELP – Bij Ons Raadhuis in Velp start vrijdag 1 februari de cursus Omgaan met Verlies en Rouw. In de cursus wordt geleerd gedachten en gevoelens te herkennen en te aanvaarden. “Vanuit acceptatie ontstaat ruimte om bewust te kiezen voor persoonlijke behoeften en waarden. Door het leven in te richten naar persoonlijke waarden, is het mogelijk meer voldoening te vinden in het leven en wordt het welbevinden vergroot”, aldus Marga Zoethout, die de cursus geeft. De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten op de vrijdagochtenden 15 en 22 februari, 1, 8, 15 en 22 maart, 5, 12 en 26 april en 17 mei, steeds van 11.15 tot 12.15 uur in Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1 in Velp. Op 1 februari vindt een kennismakingsbijeenkomst plaats. De kosten bedragen 6 euro per keer. Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 026 – 8449140 of info@onsraadhuis.com.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.