Home / Brummen-Regiobode / Omgaan met hoogsensitiviteit

Omgaan met hoogsensitiviteit

BRUMMEN – Op maandag 18 januari start in Brummen een vijfweekse cursus getiteld Voel Je Gevoelens. Deelnemers leren hierin omgaan met hun hoogsensitiviteit. Door oefeningen leren zij minder snel overprikkeld te raken en ze zullen merken dat ze steeds meer kunnen hebben. “Wanneer je op de juiste manier met jouw hooggevoeligheid om weet te gaan, kun je er zelfs je kracht van maken”, aldus de organisatie van de cursus. De cursus bestaat deels uit theorie en deels uit groepscoaching. Meer informatie is verkrijgbaar bij Marita de Bondt, via marita.de.bondt@gmail.com of via tel. 06 – 48255913.

maritadebondt.nl/nl/workshops

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.