Home / Rheden-Regiobode / Oliebollencup Slagvaardig

Oliebollencup Slagvaardig

RHEDEN – Op zondag 13 januari houdt TTV Slagvaardig uit Rheden het jaarlijkse Oliebollentoernooi. Iedereen die wil, kan tussen 10.00 en 16.30 uur meedoen en strijden om de Oliebollencup. Er wordt gespeeld met een voorgiftsysteem. Ook als niet zo heel sterke speler is het hiermee mogelijk kans te maken op de cup. Natuurlijk ontbreken de lekker oliebollen en appelbeignets niet. Inschrijven kan via www.ttvslagvaardig.nl. Wie belangstelling heeft voor tafeltennis kan iedere dinsdag om 20.00 uur vrijblijvend kennismaken. Loop gerust eens binnen in de zaal aan de IJsselsingel 3 in Rheden

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.