Home / Belangrijk / Oliebollencup Sios ’61

Oliebollencup Sios ’61

VELP – Op vrijdag 4 januari was het weer een sportieve en gezellige strijd om de oliebollencup bij korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp. Bij deze jaarlijkse traditie mogen alle leden en ouders van leden meestrijden om die felbegeerde cup. Ook de Combifit deed mee. In de Dumpel in Velp werd er in tweetallen geschoten tegen elkaar. De winnaars streden in de finale tegen elkaar. Na het uitreiken van de prijzen werd er nog op het nieuwe jaar geproost. Sios ’61 wenst iedereen een gezond en sportief 2019.

Foto: Dinant Jansen Venneboer

Lees ook

Fietstafel voor het maken van ideeën

DIEREN – Sinds enige tijd is in Dieren de Stichting Fietsop1 actief. Doelstelling van die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.