Home / Brummen-Regiobode / Oecumenische viering

Oecumenische viering

BRUMMEN – In de Oude Kerk in Brummen wordt zondag 20 januari een oecumenische dienst gehouden met het thema Voor Ogen. Het is een gebedsdienst die te maken heeft met gerechtigheid en vrede. Anton Bos gaat voor en het Andreaskoor en de cantorij zorgen onder leiding van Cisca van Middelkoop voor zang. Joop Neijenhuis begeleidt op piano en orgel. De dienst begint om 10.00 uur en wordt georganiseerd door de Raad van Kerken.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.