Noodkreet: Kracht en Vlugheid zoekt bestuur

EERBEEK – Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Als er zich niet tijdig iemand meldt, ziet de vereniging zich genoodzaakt ermee te stoppen.

Het huidige bestuur telt officieel acht leden. Vier van hen hebben, na een lange tijd in het bestuur te hebben gezeten, aangegeven hun functie te willen beëindigen. Sindsdien is de gymnastiekvereniging druk bezig met het werven van nieuwe bestuursleden.
Tot op heden is de oproep voor nieuwe bestuursleden onbeantwoord gebleven. Daarom doet Kracht en Vlugheid nu een noodoproep. Zonder bestuur kan de vereniging niet bestaan en zal besloten moeten worden de vereniging zoals die nu is, te beëindigen. “Dit is niet wat wij willen, maar is zeker iets wat onvermijdelijk zal zijn als er geen mensen opstaan en zich aanmelden”, aldus de Eerbeekse gymvereniging. “Dit is een noodkreet aan eenieder om zich aan te melden als bestuurslid. Als er voor 1 februari 2019 geen aanvulling is op het bestuur kunnen we helaas niets anders dan de vereniging opheffen.”

Kracht en Vlugheid bestaat al sinds 1926 en heeft veel meegemaakt. “We zijn een grote vereniging die ongeveer driehonderd leden telt. Velen uit Eerbeek hebben door de jaren heen kunnen genieten van sport en gezelligheid, en nog steeds. Dit is altijd mogelijk geweest dankzij een groot aantal betrokken personen en vrijwilligers, die opstonden en hielpen bij het organiseren van activiteiten en het regelen van de zakelijke kanten, zoals administratie en contributie. Zonder hen was dat niet gelukt.”

De vereniging zoekt een voorzitter, penningmeester en secretaris. Daarnaast wordt gezocht naar een nieuwe technische leiding en naar een persoon met kennis op het gebeid van verzekeringen en contracten. Wie zich betrokken voelt en wil dat de gymnastiekvereniging blijft bestaan, kan zich aanmelden via bestuur@krachtenvlugheid.eu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.