Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwjaarstweeluik Klankbeeld van de Ziel

Nieuwjaarstweeluik Klankbeeld van de Ziel

HOOG-KEPPEL – Mieke Dado verzorgt zondag 13 januari om 15.00 uur het nieuwjaartweeluik Klankbeeld van de Ziel in de Dorpskerk van Hoog-Keppel. Tijdens deze middag horen aanwezigen helende klanken van ImoyaZang en een voordracht van door Mieke geschreven gedichten. De sfeer van deze bijzondere zang en de gedichten nemen aanwezigen mee in een reis voorbij tijd en ruimte. Inspiratie voor haar schrijven plukt Mieke uit ‘de dans die leven heet en uit wat zij oppikt van de fluistering, klinkend in de natuur’. Vooraf aanmelden is gewenst en kan via tel. 0313 – 785214 of via www.vinaya.nl/contact. De entree bedraagt 12,50 euro.

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.