Home / Brummen-Regiobode / Nieuwjaarsreceptie vv Oeken vol met jubilarissen

Nieuwjaarsreceptie vv Oeken vol met jubilarissen

BRUMMEN – De nieuwjaarsreceptie van vv Oeken op 5 januari is druk bezocht door leden van de voetbalvereniging aan de Knoevenoordstraat in Brummen. In Uitspanning De Vroolijke Frans nam voorzitter Emile Jager het afgelopen jaar door en blikte hij alvast vooruit naar 2019.

2018 Was met name een memorabel jaar door het 90-jarig jubileum van de club èn de promotie naar de derde klasse van het eerste elftal. Oeken 1 werd dan ook terecht uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar. Dat de saamhorigheid binnen de vereniging groot is, kwam afgelopen jaar maar weer eens tot uiting. Waar andere verenigingen nog wel eens moeite hebben met het vinden van vrijwilligers, is dit bij Oeken een bijzonderheid. Onder meer de twee vacatures binnen het bestuur zijn binnen no-time ingevuld. De voorzitter complimenteerde dan ook een ieder die zich geheel belangeloos inzet voor de mooie vereniging aan de Overkant. Plezier en hoge zelfredzaamheid zijn kenmerken die vv Oeken uniek en succesvol maken. Een geweldig voorbeeld hiervan is het clubhuis dat afgelopen zomer door een aantal enthousiaste klussers op prachtige wijze verfraaid is onder leiding van Fred Wolsink. Het was dan ook een mooi moment voor alle aanwezigen dat deze handige clubman werd uitgeroepen tot Vrijwilliger van het jaar. Namens het bestuur en Bart Velthorst van de Club van 100 kreeg Fred de traditionele badjas overhandigd. Emile Jager meldde verder dat de hoofdtrainer van Oeken 1, Stefan Jansen, ook volgend seizoen aan Oeken verbonden blijft. Bij het voorzetten van de huidige lijn wordt behoud in de derde klasse nagestreefd.

Dit jaar waren er vele jubilarissen te huldigen. Aaldert ten Hertog, Raffaela Oosting en Thomas van Westerhuis waren 25 jaar lid, Herman Romeijn 27 jaar, Tom Reugebrink 40 jaar, Wim Pasman, Dick Plant, Fred Reugebrink en Wim Romeijn 50 jaar en Jan Breukink, Anton Huurnink, Karel Kaatman, Henk Nijman, Kobus Walgemoet, Henk Berkelder en Gerrit Willems 60 jaar. Derk Kaatman zal in 2019 het 75-jarig lidmaatschap bereiken en werd tot erelid benoemd.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.