Home / Brummen-Regiobode / Nieuwjaarsreceptie vv Loenermark

Nieuwjaarsreceptie vv Loenermark

LOENEN – Zondag 6 januari houdt voetbalvereniging Loenermark uit Loenen de nieuwjaarsreceptie. Vanaf 15.00 uur is iedereen die de club een warm hart toedraagt welkom in het clubhuis op het Lonapark om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Ook worden deze middag de jubilarissen gehuldigd die 25, 40, 50 of 60 jaar lid zijn van de club. Voorafgaand, vanaf 13.30 uur, wordt een wedstrijd gespeeld tussen Loenermark 1 en Loenermark G. Alle leden, donateurs, sponsoren en supporters zijn uitgenodigd.

Lees ook

Inzameling oud ijzer in Loenen

LOENEN – Zaterdag 24 april is er weer een inzameling van oud ijzer door de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.