Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwjaarsreceptie gemeente Bronckhorst

Nieuwjaarsreceptie gemeente Bronckhorst

HENGELO – De gemeente Bronckhorst houdt woensdag 9 januari om 20.00 uur een nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis aan de Elderinkweg 2 in Hengelo. Burgemeester Marianne Besselink doet de aftrap met haar kijk op het afgelopen én het nieuwe jaar. Daarnaast wordt bekendgemaakt wie de drie vrijwilligers van het jaar zijn en alle kampioenen van 2018 uit de gemeente worden gehuldigd. Ook opent de burgemeester samen met Gijs Jolink en tante Rikie de expositie 350 Jaar Achterhoek met de stillevens van Louise te Poele. Theo Tankink, dorpsomroeper uit Keijenborg, praat de avond aan elkaar. Vanaf 19.15 uur staan de deuren van het gemeentehuis open.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.