Home / Brummen-Regiobode / Nieuwjaarsontmoeting Vrouwen van Nu

Nieuwjaarsontmoeting Vrouwen van Nu

EERBEEK – De Vrouwen van Nu afdeling Eerbeek-Hall komt donderdag 10 januari om 14.00 uur weer bijeen in De Korenmolen in voor een nieuwjaarsontmoeting. Marc Boersma van Buytenplaats Zigtrijk in Brummen verzorgt deze middag een presentatie over de Mantelzorg. Aanvankelijk zou Yvonne Breukink spreken over Thuis zonder Zorgen, maar zij is helaas verhinderd. Zigtrijk biedt dagbesteding aan ouderen met als uitgangspunt, activiteiten die aansluiten bij de kwaliteiten en behoeften van de individuele gasten. Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.