Home / Rheden-Regiobode / Nieuwjaarsconcert in de Serre

Nieuwjaarsconcert in de Serre

ROZENDAAL – In de Serre van Rozendaal geeft Muses op woensdag 9 januari een nieuwjaarsconcert. De commissie van het Gala Rozendaal 2000 biedt de Serre dit concert aan. Het optreden wordt verzorgd door HGO-harpiste Diana de Vries en haar collega-sopraan Tenar van Kooten-Niekerk. Diana de Vries heeft al eerder een concertje gegeven in de Serre, waar veel belangstelling voor was. Het programma bestaat uit stukken van onder andere Vivaldi, Puccini, Händel en Fauré. De Serre is vanaf 10.00 uur open. Bezoekers worden ontvangen met koffie en aansluitend is er een lunch. Het concert begint om 10.30 uur. De ochtend eindigt om ongeveer 13.30 uur. Iedereen is welkom, maar gezien de catering is het gewenst om aan te melden. Dat kan tot maandag 7 januari via serrevanrozendaal@gmail.com of tel. 026 – 3611721.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.