Home / Belangrijk / Nieuwjaarsconcert duo Annie en Marie

Nieuwjaarsconcert duo Annie en Marie

EERBEEK / VOORST – Harmonicaduo Annie en Marie uit Eerbeek, dat al ruim vijftien jaar overal vrolijkheid brengt met muziek, werkt op zondag 27 januari mee aan het nieuwjaarsconcert van Slanina Cesta Musikanten. Dit concert wordt gehouden in het Dorpshuis aan de Schoolstraat in Voorst.

De Egerländer kapel brengt onder leiding van Gerrit Lentink een aantal bekende, maar ook enkele nieuwe nummers. Zangeres Erika Kaizer neemt ook enkele nummers voor haar rekening. Ter afwisseling brengt het harmonicaduo Annie Wonnink en Marie Bello een afwisselend repertoire, waarbij gezellige liedjes uit de bergen zeker ook niet zullen ontbreken.
Daarnaast levert het shantykoor Op Koers uit Gorssel een bijdrage. Dit koor zingt onder leiding van Tymen de Boer een selectie zoet- en zoutwaterliedjes. Ook bekende zeemansliedjes als De Klok van Arnemuiden zullen de revue passeren.
Het concert begint om 14.00 uur. De kaarten kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar bij het Dorpshuis aan de Schoolstraat, Bakker Bril aan de Rijksstraatweg, Boekhandel Ook aan de Stationstraat in Twello en zo ver voorradig nog aan de zaal.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.