Nieuwjaarsborrel voor vrijwilligers en hun organisaties

RHEDEN – Op donderdag 17 januari van 15.30 tot 17.30 uur is er een nieuwjaarsbijeenkomst in het Dorpshuis in Rheden. Deze is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij een vrijwilligersorganisatie in de vrijwillige thuishulp, actief is bij een buurtinitiatief of via een kerk mensen ondersteunt in de gemeente Rheden of Rozendaal.

Vele vrijwilligers dragen hun steentje bij aan het welzijn van hun medemens. Het Netwerk Informele Ondersteuning, NIO, nodigt al deze betrokken inwoners uit om samen het glas te heffen op 2019. Daarnaast is er een programma waarbij wordt verteld wat het netwerk precies inhoudt en waarin men mee kan denken en praten over de invulling van het komende jaar. Er zijn pitches van de Formulierenbrigade en de VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg). Wie in de volgende bijeenkomst ook wil pitchen, kan dat aangeven. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst. Deelname is gratis.

Mevrouw M. Goossen,tel. 026 – 4976371
m.goossen@rheden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.