Home / Brummen-Regiobode / Nieuwjaar vieren op het veld

Nieuwjaar vieren op het veld

LOENEN – Dat voetbalvereniging Loenermark uit Loenen een vereniging is voor iedereen, bleek zondag 6 januari weer eens tijdens de nieuwjaarswedstrijd tussen het eerste en het G-team. Er werd sportief gespeeld en gezelligheid was duidelijk veel belangrijker dan de prestatie. Hoewel met name het G-team fanatiek haar best deed, werd er ook veel gelachen en genoot het publiek van een prachtige wedstrijd. Na afloop van deze sportieve inspanning werd in het clubhuis getoost op het nieuwe jaar, wederom door leden uit álle geledingen van de vereniging, die vorig jaar haar honderdjarig bestaan vierde.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.