Home / Rheden-Regiobode / Nieuwjaar bij Daalhuizen-Velp

Nieuwjaar bij Daalhuizen-Velp

VELP – Belangenvereniging Daalhuizen-Velp houdt zondag 13 januari van 16.00 tot 18.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst in de hal van basisschool De Arnhorst. Samen wordt het glas geheven op een gelukkig 2019. De toegang is voor leden gratis. Niet-leden zijn welkom tegen betaling van 10 euro per adres. Met dit bedrag is men gelijk ingeschreven als lid voor het nieuwe jaar. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 12 januari via secretaris@daalhuizen-velp.nl.

Lees ook

Opknapbeurt Ericaplein uitgesteld

DIEREN – De gemeente Rheden schuift renovatie van het Ericaplein in Dieren op de lange …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.