Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe voorzitter RTV Veluwezoom

Nieuwe voorzitter RTV Veluwezoom

REGIO – Harry Peters is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van Stichting RTV Veluwezoom. Hij heeft het stokje overgenomen van Geert van Klinken. Wegens werk en gezondheid heeft Geert zijn werkzaamheden voor RTV Veluwezoom na anderhalf jaar moeten stoppen. Het is niet de eerste keer dat deze wissel plaatsvindt. Ook in 2000 heeft Harry Geert opgevolgd als voorzitter, maar in die tijd bij de toenmalige korfbalvereniging Eerbeek.
Harry is geen vreemde in het Eerbeekse en is nauw betrokken bij de diverse evenementen en organisaties. Harry is sinds afgelopen juni bij omroep RTV Veluwezoom betrokken. Zijn zoon maakt het het radioprogramma Thoms Tien. Harry verzorgt voor dit programma de techniek. Geert is zeer verheugd dat Harry zijn voorzitterswerk voortzet en heeft alle vertrouwen in hem. De omroep bedankt Geert voor zijn enorme inzet waardoor RTV Veluwezoom weer een gezicht heeft gekregen.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.