Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe Prins bij De Deurdouwers

Nieuwe Prins bij De Deurdouwers

ANGERLO – Op zaterdag 19 januari werden Prins Dirk Willem Tiecken en Prinses Femke Senhorst tijdens de pronkzitting gepresenteerd als het prinsenpaar van de Angerlose carnavalsvereniging De Deurdouwers. Hun twee adjudanten zijn Jan-Willem Schel en Bas Klein Herenbrink. Samen met hofdames Bianca Hesselink en Lisette Looman gaan ze voorop in het feestfestijn.

Bij de jeugd zullen Jeugdprins Tim Tiecken en Jeugdprinses Lotte Tiecken samen met hun Jeugdadjudant Floor Tiecken gaan regeren over het Rijk der Deurdouwers.
Zoals de bezoekers van de pronkzitting konden horen, staat gezamenlijkheid centraal. Het is belangrijk voor Angerlo dat iedereen het verenigingsleven blijft steunen. “Wij zouden het geweldig vinden als iedereen met ons carnaval komt vieren in het deurdouwershol”, aldus Prins Dirk Willen d’n 1ste. Zijn leus luidt dan ook niet voor niets Samen maken we er wat moois van.
Ook werden deze avond de jubilarissen van De Deurdouwers in het zonnetje gezet. Ruud Cornelissen en Marleen Albers zijn 22 jaar lid, Paul Albers, Ton en Luuk Klaassen zijn 11 jaar lid. Ze kregen uit handen van voorzitter Timo Jansen het felbegeerde jubileumspeldje uitgereikt.

De nieuwbouwcommissie van Angerlo Vooruit werd tijdens de pronkzitting van De Deurdouwers verkozen tot de grootste Deurdouwer. Een mooie en verdiende waardering voor de vele vrijwilligers die betrokken zijn bij dit project. Zij kregen namens de Deurdouwers een oorkonde van aftredend Prinses Lia van Ommeren. Na afloop van de druk bezochte pronkzitting waren de bezoekers in gelegenheid om Prins Dirk Willem Tiecken en zijn hofhouding te feliciteren.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.