Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe Hoofdsponsor FC Andarinyo

Nieuwe Hoofdsponsor FC Andarinyo

EERBEEK – Dorpsgarage Elshof (voorheen autobedrijf Elshof) is de komende drie jaar de nieuwe hoofdsponsor van het eerste team van FC Andarinyo uit Eerbeek. Ruben Elshof was persoonlijk aanwezig om de kleding aan het team te overhandigen en te presenteren in het bijzijn van de bestuursleden van FC Andarinyo. De voetbalclub is bijzonder blij met deze sponsor. Dorpsgarage Elshof sponsort namelijk ook twee andere teams van FC Andarinyo.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.