Nieuwe activiteiten in de Huiskamer van De Boecop

DE STEEG – De afgelopen maanden was er weer van alles te doen in de huiskamer van De Boecop in De Steeg. Ook voor 2019 staat er alweer het nodige op het programma.

De eerstvolgende activiteit is op donderdag 24 januari om 20.00 uur. Deze avond is er een Vraag maar Raak over solliciteren, LinkedIn, loopbaanadvies en dergelijke met Roel Roelfzema en Songul Kinran. Roel is recruiter en Songul is loopbaancoach. Zij vertellen over de huidige arbeidsmarkt, geven inzicht in werving en selectie en kunnen advies geven over CV, motivatie of mogelijkheden over een volgende stap in je loopbaan.

Daarna is er de HPA video discoshow op zaterdag 26 januari. Het is een dansfeestje der herkenning met hits uit de jaren zeventig en tachtig. De DJ Henk Paas presenteert fragmenten van nummers uit de Ferry Maat Soul Show of uit TopPop. Bezoekers kunnen heerlijk dansen op deze bekende oude hits en genieten van de videoclips op het scherm.
Op zondag 3 februari om 15.00 uur volgt de boekpresentatie van Tamara Onos uit Ellecom. Zij schreef de thriller Onder Invloed, die zich afspeelt in de Havikerwaard.

Het volledige programma van De Boecop is te vinden op de evenementenkalender via www.facebook.com/deboecop. Wie ook een leuk idee heeft voor de huiskamer, kan dit doorgeven via huiskamer@boecop.nl. Denk bijvoorbeeld aan een keer koken voor een groep dorpsgenoten of een avond rondom een bepaald spel of een ander idee voor een Vraag maar Raak-avond. Alle suggesties zijn welkom.
Voor een kopje koffie of thee met wat lekkers is de huiskamer en het terras tijdens de winterperiode gesloten. Daar wordt weer mee gestart tijdens Markt op Steeg, vanaf de derde zaterdag van april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.