Home / Doesburg-Regiobode / Nieuw team DoesburgseKadedagen

Nieuw team DoesburgseKadedagen

DOESBURG – Zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 vinden opnieuw de DoesburgseKadedagen plaats op de IJsselkade in Doesburg. Na een verregende editie van afgelopen september is de organisatie erin geslaagd een nieuw team te formeren zodat de Kadedagen in 2019 wederom plaats kunnen vinden.
Een deel van het team van afgelopen jaar heeft te kennen gegeven dat ze wil stoppen, waarop een aantal nieuwe vrijwilligers is opgestaan om het stokje over te nemen. Het nieuwe team bestaat uit Ineke Broers, Yolanda Goppel en Geeske van Oort, ondersteund door een heleboel enthousiaste en deels nieuwe vrijwilligers. “Wij gaan er met frisse moed weer een prachtig feest van maken”, aldus Ineke Broers, die tijdens de vorige edities ook al bij de Kadedagen betrokken was. Twee dagen is er van alles te doen op en rond de kade, waaronder een grote markt met creatieve, kunstzinnige en streekproducten. De details zullen uiteraard nog verder ingevuld worden.

www.doesburgsekadedagen.nl

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.