Home / Doesburg-Regiobode / Nieuw bestuur OV Hummelo Keppel Drempt

Nieuw bestuur OV Hummelo Keppel Drempt

REGIO – “De vernieuwde ondernemersvereniging staat niet meer in de steigers, maar is zichtbaar.” Met deze woorden opende Frans Janssen afgelopen november zijn laatste vergadering voor de ondernemersvereniging Hummelo Keppel en Drempt. De voorzitter neemt na dertien jaar afscheid en geeft de voorzittershamer door aan de ‘nieuwe generatie’. Sinds 1 januari zijn de Ondernemersvereniging Hummelo Keppel Drempt en het Toeristisch Informatie Punt samengegaan. “Samen staan we sterker en kunnen we de leefbaarheid vergroten”, aldus Frans Janssen. Na een waardig afscheid van het oude bestuur is het nieuwe bestuur onder toeziend oog van de aanwezige leden geïnstalleerd.

www.ov-hkd.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.