Home / Brummen-Regiobode / Muzikale jeugd laat van zich horen

Muzikale jeugd laat van zich horen

KLARENBEEK – Tijdens het concert van zondag 20 januari in het MFC in Klarenbeek was het nu eens geen ervaren orkest, maar jong talent dat van zich liet horen. De opleidingsorkesten van Muziekvereniging Klarenbeek (MVK), La Fraternité Rhienderen en OLTO Loenen brachten een mooi en afwisselend programma. De jeugd van deze verenigingen geeft elk jaar samen een concert, elk jaar op een andere plek. Elk orkest speelde daarbij eigen stukken, maar het mooist was toch de afsluiting, waarbij alle jonge muzikanten tegelijk te horen waren. Een mooi begin van het jaar voor het jubilerende MVK, dat dit jaar haar 111-jarig bestaan vier.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.