Muziekvereniging Klarenbeek opent jubileumjaar

KLARENBEEK – Het opleidingsorkest van muziekvereniging Klarenbeek (MVK) opent het jubileumjaar met een concert op zondagmiddag 20 januari. Het concert wordt gehouden samen met de opleidingsorkesten van La Fraternité Rhienderen en OLTO Loenen.

Dit gezamenlijke concert wordt voor de derde maal op rij gehouden. Vorig jaar traden de orkesten gezamenlijk op in Brummen en het jaar daarvoor in Loenen. De samenwerking belooft ook dit jaar weer een leuk en afwisselend concert op te leveren. De orkesten spelen eerst afzonderlijk en sluiten af met een aantal gezamenlijk ingestudeerde muziekstukken. Het concert begint om 14.00 uur en wordt gehouden in het Multifunctioneel Centrum in Klarenbeek. De entree is gratis.

Muziekvereniging Klarenbeek (MVK) viert in 2019 haar 111-jarig bestaan. Deze bijzondere leeftijd vindt de vereniging een mooie gelegenheid voor extra aandacht om en uit te pakken met leuke concerten. Daarom is 2019 uitgeroepen tot jubileumjaar.
Al 111 jaar levert MVK (en haar voorgangers muziekvereniging Wilhelmina en muziekvereniging Amicitia, beide opgericht in 1908) een belangrijke bijdrage aan het sociaal-culturele leven in de plaatselijke gemeenschap en in de regio. Naast muzikaal goed presenteren en leuke muziek ten gehore brengen, staan een prettige sfeer, plezier en verenigingsgevoel centraal.
In het jubileumjaar staat nog veel meer op het programma. Zo is er in mei een concert vóór en dóór kinderen. Op 22 juni houdt de vereniging een Promsconcert in theater Orpheus te Apeldoorn. Tijdens dit jubileumconcert met de titel Rythm of the Proms zal het harmonieorkest samenwerken met Charly Luske en een aantal andere artiesten. In november is er een reünieconcert voor oud-leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.