Home / Nieuws / Mooie zondag met blaasmuziek

Mooie zondag met blaasmuziek

LAAG-SOEREN – De serie nieuwjaarsconcerten van de Isseltaler Musikanten is inmiddels een mooie traditie. Het orkest speelt aan het begin van elk nieuw jaar op verschillende plekken in de regio. Zondag 13 januari deden de muzikanten de Harmonie in Laag-Soeren aan om de bezoekers een gezellige ochtend aan te bieden met de mooiste Egerländer-blaasmuziek. Terwijl regen en wind het buiten onaangenaam maakten, werd binnen onder leiding van Cyrille van Poucke een sfeervol programma ten gehore gebracht, waar het publiek met volle teugen van genoot. Een mooi begin van de zondag.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Tuinconcerten bij Jansen& de Feijter

VELP – Pianiste Marianne Ratajski speelt woensdag 15 juli in de tuin van boekhandel Jansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.