Home / Doesburg-Regiobode / Modecafé in het Kunstlab

Modecafé in het Kunstlab

DOESBURG – In het Kunstlab aan de Ooipoortstraat 35 in Doesburg wordt iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur een modecafé gehouden. In het modecafé leren belangstellenden naaien, maar ook meer ervaren naaisters zijn welkom voor bijvoorbeeld hulp bij het passen, meten en afspelden. Ook is het mogelijk van oude kleding iets nieuws te maken en daarbij allerlei technieken te gebruiken, zoals naaldvilten (foto). Handwerkleraressen kunnen helpen bij het knippen van een patroon, bij de keuze van de naaisteek en noem maar op. Het is niet verplicht elke dinsdag te komen. De kosten bedragen 2,50 euro per avond.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.