Home / Rheden-Regiobode / Mindfulness voor Kinderen

Mindfulness voor Kinderen

ELLECOM – In Ananda Yoga centrum in Ellecom wordt op zondag 6 januari weer de workshop Mindfulness voor Kinderen gegeven. Deze duurt van van 9.30 tot 15.00 uur. Het is een inspirerende dag voor iedereen die met kinderen werkt of kinderen heeft. Deelnemers leren heel praktijkgericht hoe ze kinderen door middel van speciale mindfulness-oefeningen kunnen helpen om vanuit drukte en beweging naar steeds meer innerlijke rust en harmonie te gaan. Cursisten leren deze dag vele leuke en speelse oefeningen in mindfulness, die toe te passen zijn in kinderyogalessen, in het basisonderwijs, in een kindgerichte praktijk of gewoon thuis. Omdat de cursisten alle oefeningen ook zelf ondergaan, is deze dag ook heel verrijkend voor henzelf. De workshop wordt gegeven door Miriam Vorderman, hoofddocente Kinderyoga Opleiding, mindfulness trainer, leerkracht en moeder.

Tel. 0313 – 414893
anandayogacentrum.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.