Home / Rheden-Regiobode / Mindfulness bij Vrouwen van Nu

Mindfulness bij Vrouwen van Nu

DIEREN – De heer Timmermans, GZ-psycholoog uit Rheden, geeft op uitnodiging van Vrouwen van Nu Dieren op woensdag 9 januari een presentatie over Mindfulness in Dieren. Tijdens een mindfulness-training leer je om selectief uit de mallemolen van het alledaagse leven te stappen en weer een kern van rust in jezelf te (her)ontdekken. Je leert om naar jezelf te kijken, te relativeren, losser te komen van waardeoordelen en meer met jezelf in balans te komen. De kennismaking met Mindfulness begint om 19.30 uur en wordt gehouden bij Theothorne aan het Callunaplein in Dieren. Gasten zijn welkom, de toegangsprijs voor hen is 3 euro.

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.