Home / Brummen-Regiobode / Mindful wandelen

Mindful wandelen

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters verzorgt zaterdag 19 januari een stiltewandeling. De wandeling start om 13.00 uur vanaf de cursusruimte van natuurboerderij De Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall, duurt tot ongeveer 15.00 uur en is zo’n 6 kilometer lang. Af en toe is er onderweg een pauze waar stil wordt gestaan met een aandachtsoefening. Voor de rest verloopt de wandeling in stilte. Deelname kost 7,50 euro. Opgave kan bij Jantine Peters, via info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel. 06-17369599.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.