Home / Rheden-Regiobode / Meet & greet met Rob Chevallier

Meet & greet met Rob Chevallier

VELP – Rob Chevallier, beeldend kunstenaar uit Velp, geeft zaterdag 19 januari van 14.00 tot 16.00 uur uitleg over foto-objecten bij boekhandel Jansen & de Feijterin Velp. Foto-objecten staan en hangen in de winkel, maar wat zijn dat? Wat is de bedoeling van een foto in breinaalddozen? En wat is het verschil tussen een telraam en een hypermodern datacenter? Rob Chevallier combineert zijn foto’s met spullen uit kringloopwinkels en rommelmarkten. Zo ontstaan kunstwerken met een kritische knipoog naar thema’s als klimaatverandering en industrialisering. De foto-objecten zijn nog tot 26 januari te zien bij de Velpse boekhandel.

Tel. 026 – 4423611 of 06 – 22857859
www.robchevallier.com

Lees ook

Kranslegging door Amnesty

VELP/RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers van de werkgroep Amnesty International Velp-Rozendaal hebben op 4 mei kransen gelegd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.