Meditatieavonden in Rhedense kerk

RHEDEN – Dinsdag 29 januari gaat in de Dorpskerk in Rheden een nieuwe serie meditaties van start. Tien weken lang is er elke dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur een meditatie met een korte pauze.

Na een succesvolle start, zo’n 3,5 jaar geleden, wordt door een groeiend aantal mensen aan de meditatiesessies in de Dorpskerk deelgenomen. De ervaringen zijn heel positief. “We zijn niet meer dan goed gezelschap voor elkaar en focussen samen op de innerlijke levensbron, de kern van vitale energie welke in en om ons lichaam stroomt. We doen dat door verschillende oefeningen en spreken daarbij het hele menselijke spectrum aan, lichaam, gevoel, ziel en geest. Afhankelijk van het thema van de avond zijn er stiltemomenten die in lengte variëren”, zegt de organisatie. “Elke avond is nieuw maar toch vertrouwd door de gezamenlijke ervaringen. De intieme en sfeervolle ambiance van het koor van de Dorpskerk geeft deze avonden een bijzondere lading.” De meditaties worden op ongedwongen wijze begeleid door spiritueel coach Hans van Zanten.

Iedereen die is geïnteresseerd, is van harte welkom om deel te nemen of om gewoon eens een keer te komen kijken. Ervaring is niet nodig. “Faalangst hoeft u niet te hebben, want we delen geen diploma’s uit. Ook zitten we niet urenlang op een kussentje, maar gewoon op kerkstoeltjes”, verzekert de organisatie.

Jos van den Houten, tel.026-4954079

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.