Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – In de Oude Jan in Velp vindt dinsdag 15 januari de eerste meditatie in het nieuwe jaar plaats. In de meditatie wordt stilgestaan bij de verwachtingen en verlangens die er zijn aan het begin van een nieuw jaar. Om 20.00 uur staan koffie en thee klaar en ontmoeten de deelnemers elkaar. Vervolgens wordt de stilte gezocht, in afwisseling met muziek. Meditatieoefeningen helpen om stil te worden en naar binnen te keren en ontvankelijk te worden voor ‘het geheim dat het leven draagt’. Om 21.00 uur wordt de meditatie afgesloten en de kerk in stilte verlaten. Iedereen is welkom. De meditatie wordt begeleid door pastor Janneke Bron. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.