Home / Doesburg-Regiobode / Medewerkers Hessenbad Vrijwilligers van het Jaar

Medewerkers Hessenbad Vrijwilligers van het Jaar

HOOG-KEPPEL – De groep vrijwilligers van het Hessenbad in Hoog-Keppel is Vrijwilliger van het Jaar geworden in de gemeente Bronckhorst. Dat maakte wethouder Evert Blaauw bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 9 januari.

De vrijwilligers van het Hessenbad hebben zich de afgelopen tijd ingespannen om het bad te behouden voor de gemeenschap en de regio. “Hier hebben zij enorm veel tijd aan besteed; van mensen die bij de kassa hebben gezeten tot en met de toezichthouders”, zo leest het juryrapport.
Volgens ingewijden is er iets gebeurd in Hummel en Keppel. “Mensen die eerst schoorvoetend ‘iets’ wilden doen, gingen spontaan meer doen! Vrijwilligers die niet ingeroosterd stonden, kwamen toch even kijken of er toch niets nog iets moest gebeuren. Het zwembad werd een ontmoetingsplek. In de kiosk stonden ouderen en jongeren samen fris en frites te verkopen. Wat een dynamiek heeft het teweeg gebracht.”

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.