Home / Brummen-Regiobode / Martijn Hospers nieuwe bestuursvoorzitter PlusOV

Martijn Hospers nieuwe bestuursvoorzitter PlusOV

REGIO / BRUMMEN – Het bestuur van PlusOV heeft wethouder Martijn Hospers van de gemeente Hattem op 20 december verkozen tot nieuwe voorzitter. Plus-OV verzorgt onder andere het leerlingenvervoer in de gemeente Brummen.

Martijn Hospers volgt Nathan Stukker van de gemeente Apeldoorn op, die begin juli aantrad. De bestuurswissel vindt plaats omdat de gemeente Apeldoorn vanaf augustus 2019 zelf het routegebonden vervoer gaat uitvoeren. “Nathan Stukker heeft de voorzittersrol prima vervuld,” aldus Martijn Hospers. “Maar nu de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Zutphen zelf hun routegebonden vervoer gaan organiseren, is het logischer om een voorzitter aan te wijzen uit één van de zes gemeenten, die voor zowel het routegebonden als vraagafhankelijk vervoer bij PlusOV blijven.”
Het PlusOV-bestuur gaat zich de komende maanden verder buigen over de ontwikkelingen van onder meer de nieuwe aanbestedingen van het vervoer, kostenbeheersing, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het leerlingenvervoer voor het seizoen 2019/2020 in de gemeenten Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem en Voorst.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.