Marion Maters vermaakt Loenense Zonnebloemgasten

LOENEN – Zangeres Marion Maters heeft de gasten van de Zonnebloem-afdeling Loenen in De Brink prima vermaakt met haar veelzijdige programma. Zij wist met vrolijke meezingers uit de jaren dertig tot medio negentig de zaal op haar hand te krijgen.

Voorzitter Dicky Verheul van de Zonnebloem opende deze middag. Het deed haar genoegen dat zovele Loenenaren gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging voor deze nieuwjaarsbijeenkomst zodat de zaal van het Dorpscentrum geheel gevuld was. Zij vond het prettig Inge van Ark als nieuwe vrijwilligster te kunnen begroeten.
In het afgelopen jaar waren er verschillende nieuwe activiteiten. Er werd deelgenomen aan de Rolstoeldriedaagse in Bronckhorst. In 2018 werd één avond meegelopen. Dit viel zeer in de smaak, zodat werd besloten dit jaar drie dagen mee te doen. Nieuw was ook de barbecue op De Bekenhorst waar de Zonnebloem te gast was bij de Loenense Tennisclub. Dit jaar gaat men hier een vervolg aan geven. Een groep mannen is naar het Fordmuseum in Beekbergen geweest. Ook het uitstapje naar de Hoge Veluwe was een groot succes. Het park en het Hubertuslot werd bekeken. Het bloemschikken met kalebassen viel ook zeer in de smaak. Dit jaar was er ook een jubileum. Janny Watrin was tien jaar verbonden aan de Zonnebloem Loenen.
De landelijke Zonnebloemorganisatie bestaat in 2019 zeventig jaar. Dit wordt niet groots gevierd, maar toch is er voor de gasten in de Week van het Bezoekwerk een attentie.

Voor een fraai decor en met kleurige belichting bracht zangeres Marion Maters op het podium van De Brink een leuk zangprogramma dat de gasten bleef boeien. Zij begon deze middag met het bekende Droomland en eindigde tegen vijf uur met Kleine Café aan de Haven en Tulpen uit Amsterdam. Marion wandelde met praatjes en liedjes door de vorige eeuw. Marion bleek een prima zangeres te zijn, die zowel in het Nederlands en Engels als Frans bekende nummers kan laten herleven. Bij de verloting werd een flink aantal bezoekers verrast met een leuk prijsje. Voor alle medewerkers was er tot slot een royaal applaus voor het welslagen van deze middag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.