Home / Rheden-Regiobode / March & Showband zoekt dirigent

March & Showband zoekt dirigent

RHEDEN – March & Showband Rheden is op zoek nar een nieuwe dirigent voor de drumfanfare. Gezocht wordt een man of vrouw met affiniteit met de show- en marssector, die leiding kan geven aan de muzikanten met verschillende leeftijden en niveaus. De nieuwe dirigent dient betrokken te zijn bij de vereniging en wil zich hier ook voor inzetten. Daarnaast kan hij of zij de leden motiveren en enthousiasmeren, leiding geven en kan hij de juiste balans vinden tussen gezelligheid en professionaliteit. De repetities zijn elke maandagavond tussen 19.45 en 22.15 uur. De volledige vacaturetekst is te vinden op de Facebook-pagina van March & Showband Rheden.

Pascal Melse, tel 06-48213007
www.march-showbandrheden.nl

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.