Home / Belangrijk / Marcel Caubo wint verloting vv Dieren

Marcel Caubo wint verloting vv Dieren

DIEREN – Marcel Caubo is de winnaar van de hoofprijs, een fiets, van de verloting die werd gehouden tijdens het jaarlijkse 45-plus toernooi van voetbalvereniging Dieren. De fiets is beschikbaar gesteld door Corbeek Tweewielers. Aan het sportieve toernooi deden in totaal tien teams mee, verdeeld over twee velden. De winnaar van het toernooi werd Team groen Wit uit Apeldoorn. vv Dieren bedankt al zijn sponsoren. Op de foto staan Marcel Caubo, Wilco van Dommelen (één van de organisatoren) en Michel Corbeek van Corbeek Tweewielers.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.