Home / Rheden-Regiobode / Mantelzorgcafé: dementie en bewegen

Mantelzorgcafé: dementie en bewegen

VELP – In ‘t Prieel in Velp vindt donderdag 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur een mantelzorgcafé plaats met als thema dementie en bewegen. De avond wordt geleid door Muriël de Hoop, activiteitenbegeleider en bewegingsagoog bij Innoforte / ParaGo. Wie thuis de zorg heeft voor iemand met dementie of chronische ziekte, kan een steuntje in de rug goed gebruiken. Het Mantelzorgcafé biedt dit. Hier komen mensen die in vergelijkbare omstandigheden zijn in een ontspannen sfeer samen. Belangstellenden kunnen aanmelden zich bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp via tel. 026 – 3707070, van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur of via info@mvtrheden.nl. Aanmelden kan ook bij ’t Prieel via tel. 06 – 83697204 op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.30 uur of via dagbehandeling@innoforte.info. De toegang tot het Mantelzorgcafé is gratis.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.