Home / Rheden-Regiobode / Maak kennis met GOOG

Maak kennis met GOOG

VELP – Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG) uit Velp wil graag kennis maken met nieuwe mensen. Daarom houdt het koor dinsdag 15 januari om 20.15 uur een kennismakingsavond in Zalencentrum Parkstaete in Velp. De zangers en zangeressen laat graag horen waar zij iedere dinsdagavond mee bezig zijn. De solisten, het ensemble en het koor presenteren zich deze avond. Wie bij de avond aanwezig wil zijn, kan zich opgeven bij het secretariaat, Ingrid Das, via tel. 06 – 27464640 of e-mail secretariaatgoog@gmail.com. Dan ligt muziek klaar. Vanaf 19.300 uur staan koffie en thee klaar.

www.goog.nl

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.