Home / Brummen-Regiobode / Loenense jeugd geniet van Wintervakantiespel

Loenense jeugd geniet van Wintervakantiespel

LOENEN – De groep die aan het eind van de zomervakantie twee weken lang het Kindervakantiespel op touw zet, heeft zich nu ook weer ingespannen om de Loenense schooljeugd ook in de kerstvakantie sport en spel te bieden bij het Wintervakantiespel. Loenen is een van de weinige dorpen die in de winter voor de jeugd ook wat te bieden heeft.
De groep jongens en meiden, meest leden van de Jongerensoos Spritshz, die de organisatie voor hun rekening nemen, hadden in navolging van vorig jaar ook nu weer gekozen voor een dag met veel vertier. Maar liefst 59 kinderen kwamen naar het Lonapark om daar aan de slag te gaan. De leiding kreeg de medewerking van de voetbalvereniging Loenermark en Scouting Vale Ouwe Loenen om gebruik te mogen maken van hun accommodatie.
De jeugd heeft zich prima vermaakt. Er werden allerlei spelletjes gedaan en gebakken. Ook konden de kinderen lekker struinen in het bos (zie foto). De jongens en meisjes werden ook nog verwend met eten en drinken, dat hen werd aangeboden door de Dorpsraad Loenen en eetcafe ‘t Ruifje.

Lees ook

Kinderen van de Anne Frank doen mee aan de Textiel Race

ELLECOM – In de bovenbouwklas van de Ellecomse basisschool Anne Frank liggen lappen textiel en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.