Home / Doesburg-Regiobode / Liederenrecital bij Podium Acanthus

Liederenrecital bij Podium Acanthus

DOESBURG – Op dinsdagavond 22 januari geven de bariton Daniël Hermán Mostert en de pianiste Heleen Vegter om 20.00 uur een liederenrecital bij Podium Acanthus in Doesburg. Het thema van deze avond is Invitation au Voyage. Met dit Franse lied van Henri Duparc openen Daniël en Heleen het concert. De luisteraar wordt meteen meegenomen in een reis met diverse sferen door Europa. Gestart wordt in Frankrijk met liederen van Duparc en Fauré. Een uitstapje wordt naar Spanje gemaakt met Debussy’s La Puerta del Vino voor piano solo. Met Der Wanderer van Schubert gaat het duo daarna op reis door Oostenrijk, om tenslotte in Engeland aan te komen met liederen van Roger Quilter. De toegang tot het concert bedraagt 17,50 euro. Jeugd tot en met vijftien jaar betaalt 8,50 euro, inclusief koffie of thee in de pauze en een aangekleed drankje na afloop.

Tel. 0313-484176
podium@acanthus.demon.nl

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.