Home / Nieuws / Lidl opent in het najaar winkel in Dieren

Lidl opent in het najaar winkel in Dieren

DIEREN – Supermarkt Lidl opent in het najaar een winkel aan de Diderna in Dieren. Dit heeft een woordvoerder van Lidl vandaag officieel bevestigd. De sloop van de oude winkelpanden op de hoek tegenover Emté vond onlangs plaats (foto). Verwacht wordt dat Lidl vanaf half februari kan beginnen met de bouw van de nieuwe winkel. Voordat de Lidl-winkel open gaat, wordt de parkeerkuil aan de Tellegenlaan dichtgemaakt, zodat klanten niet met hun karretje de kuil in en uit hoeven.

Foto: Lotte Bienias

Lees ook

Brummense Bikkel voor Marilène, Livine en Ymkje

BRUMMEN – Marilène van Dopperen en Livine en Ymkje Inberg uit Brummen werden woensdag 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.