Lezing van Bert Keizer

VELP – Filosoof en arts Bert Keizer houdt op zondag 20 januari van 10.30 tot 12.30 uur een lezing in het kerkje aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. Hij doet dit op uitnodiging van de Sprang, centrum voor spirituele bezinning. Bert Keizer wordt landelijk gezien als autoriteit op het terrein van vrijwillige beëindiging van het voltooide leven. Keizer heeft veel ervaring opgedaan in zijn functie als verpleeghuisarts en stervensbegeleider. Hij staat kritisch tegenover de toepassing van (medische) zorg in Nederland ten aanzien van de oudere medemens. Tegenwoordig is Bert verbonden aan de Levenseindekliniek. De toegang bedraagt 8 euro, inclusief consumptie. Leden en begunstigers van de Sprang hebben vrije toegang. Boekhandel Jansen & de Feijter is aanwezig om belangstellenden van dienst te zijn die een boek van de spreker willen aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.